Velké Hamry – Dětřichov 1 : 1 (1:1)

27.10.2008 20:09

 Velké Hamry nám v I.A třídě ve vzájemných soubojích nevzali ještě ani bod a jejich snaha nás porazit byla patrná již od samého začátku utkání.

            Viktorie podala daleko lepší výkon než proti Zásadě. Hráči k zápasu přistoupili daleko zodpovědněji a díky herní kázní získali bod. Domácí sice byli pohyblivější ale v jejich hře dopředu bylo tolik naivity že si více jak remízu nezasloužili.

            V 10. min. prohrál kapitán Skalický souboj s Hnídkem ten ale hlavičkoval slabě do náruče Zemana.V 13. min. po centru z levé strany pálil volejem vysoko nad opět Hnídek. Hamry pak i dalším průběhu měli územní převahu ale do šancí se nedostávali. V 34. min. podcenil při odkopu další centr Mičunovič, míč se dostal až k Davidu Zemanovi kterému míč ale nepochopitelně vypadl a domácí dorážkou Horny do odkryté branky skórovali 1 : 0. Viktorie se laciném gólu nevzdala a v 42. min. po rozehrání trestného kopu podržel při střele Vágnera pohotovým zákrokem Blahna. V 43. min. odkryl prostor na pravé straně domácí Horna, toho využil Martin Vágner, který nasměroval přihrávku Skalickému ml. a ten přesným centrem „našel“ hlavu našeho nejlepšího hráče Petra Netolického 1 : 1.

            I v druhém poločase měli domácí převahu ale do koncovky se nedostávali. Našim hráčům docházeli síly a často faulovali tím jsme domácím umožnili centry ze standartních situací do pok. území. V 72. min. zblokoval střelu Hnídka dobře hrající Kareš a hlavička stejného hráče pak byla nepřesná. V závěru utkání nedotáhl brejk Vágner do koncovky a před Karešem na poslední chvílí domácí míč „uklidili“. Remíza je pro domácí asi zklamáním ale při pohledu na tabulku není náhodná (mají pět remíz) a pouze za převahu se body neberou!!!

 Rozhodoval: Poppr    Diváků 80       Ž.K. 0 : 1

 Zákl. sestava: Zeman – Mičunovič, Skalický st., Kareš, Válek – Krejcar, Kutílek, Netolický, Skalický ml. – Vágner, Křiklava

 Střídání.62. min. Krejcar nastoupil Tomášek