Nová Ves – Dětřichov 4 : 0 (2:0)

27.10.2008 19:53

 Premiéra nového ročníku I.A třídy Viktorii nevyšla a oslabený kádr si přivezl z Nové Vsi vysokou porážku.

            Domácí přitom měli z kraje utkání respekt a hned v 5. min. šel sám na branku po přihrávce Romana Květa Miloš Křiklava ale trefil jen pozičně dobře postaveného gólmana Pátka. V 18. min. jsme na polovině hřiště ztratili míč – při centru do pok. území zaspal David Zeman, Ondra Tomášek pak nepokryl nejstaršího hráče na hřišti Petra Kahla a ten hlavou poslal Novou Ves do vedení. I po tomto gólu byla Viktorie aktivnější ale rohový kop Tomáška hlavičkoval v 26. min.ze čtyř metrů Křiklava nad branku. Další šanci Romana Květa zlikvidoval včasným odkopem na roh. kop Junek. Otěže zápasu pak pomalu přebírali pohyblivější domácí. V 33. min. předvedl krásný moment pro diváky„veterán“ Petr Kahl - jeho střelu z 25. metrů  David Zeman vytěsnil na roh. kop. V 38. min. utekl Petru Netolickému znovu Kahl st. a akci pak na poslední chvíli likvidoval skluzem Mičunovič. Dvě minuty před koncem poločasu se při hlavičkovém souboji zranil Pavel Krejcar (naražená žebra). Domácí nám dali v 44. min. po chybě Petra Skalického ml. gól do kabin když střelcem byl mladý Řezka.

            Po přestávce se do dobré střelecké pozice dostal Pavel Kutílek ale zakončil slabě. V 54. min. nám Nová Ves vzala veškerou naději když se opět prosadil Řezka 3 : 0! (hrál na „nehrajícího“ Petra Skalického ml.). V 70.min. přišlo střídání Romana Květa Jardou Kohoutem a Petr Netolický se přesunul na hrot. V 73. min. střílel volejem vysoko nad branku Kahl ml. o minutu později vyrážel střelu Petra Netolického brankář Pátek na roh. kop. Domácí pak řadu akcí překombinovali. I Viktorie měla v utkání už dohrávaném jen z povinnosti dost možností dát klidně hrajícímu soku gól ale koncovka a finální přihrávka nebyla. V 83. min. se přes tři hráče prosadil Kropáček a dal na „těžkých“ 4 : 0!!! Čestný úspěch pak po přihrávce Petra Netolického nedal technickým pokusem ani Jiří Květ. Zasloužené vítězství domácích viděla hrstka diváků za rozhodování Urbánka.

 Zákl. sestava: Zeman – Mičunovič, Netolický, Krejcar, Válek – Tomášek, Skalický st., Kutílek, Skalický ml. – Květ R., Křiklava

 Střídání: 43. min. pro zranění Krejcar Pavel nastoupil Květ Jiří

               70. min. Květ Roman nastoupil Kohout Jaraslav

               80. min Skalický ml. nastoupil Šámal

 Pozn. Vysoká porážka v Nové Vsi jasně ukázala kde je největší chyba. A to je totiž ve fyzické připravenosti většiny hráčů, protože i v tomto složení dokud byl z kraje utkání pohyb měli domácí hodně problémů a hrál se vyrovnaný fotbal.