Frýdlant B – Dětřichov 2:0 (1:0)

27.04.2010 16:47

    Do vedení se dostali domácí už ve 20. vteřině. Hosté rozehráli ze středu hřiště na svého stopera, kterému vypíchl balón Kutílek a únik na brankáře chladnokrevně proměnil. Dětřichov byl poté herně lepším týmem a v 15. minutě zahrozil z velkého vápna střelou hostující Lachmana. Bojovně hrající domácí mohli zvýšit ve 20. minutě po malé domů soupeře, nepřímý volný kop ale zakončil Kutílek střelou nad. Ve 27. minutě upaloval domácí Čejka po dlouhém odkopu obrany sám na brankáře, ale nezakončil přesně. Ve 40. minutě měli dobrou šanci hosté, Mičunovičovu ránu z trestného kopu však domácí gólman vyrazil.

    Obraz hry se nezměnil ani po změně stran a převážně se hrálo ve středu pole. Až v 70. minutě běželi dva domácí hráči na jednoho obránce soupeře, zakončující Křiklava však branku minul. Poslední šanci na srovnání měl Dětřichov v 86. minutě, kdy střílel Mičunovič, opět se však vyznamenal domácí brankář. Výhru Frýdlantu pojistil v nastavení střídající Tomášek, který přesně zakončil brejkovou situaci. Domácí tak vyhráli po šestizápasovém půstu a zároveň mohli slavit narození dcery obránce Kaplana.

Branky: 1. Kutílek, 90. Tomášek 
Rozhodčí: Pelikán
ŽK 2:3
100 diváků 

Frýdlant: Götz – Kaplan, Rybarik (72. Peml), Pavlišta, Stejskal - Mikan, Krýcha, Mauer, Kutílek (63. Tomášek) - Čejka, Křiklava (85. Dědek). 

Dětřichov: Krejcar – Vízner, Prokopec, Válek, Kareš – Mičunovič, Bernkopf (74. Brojír), Chmátal, Lachman - Netolický ml., Netolický st.

 

 

zdroj: liberecky.denik.cz