Dětřichov - Zásada 2 : 4 (2:2)

27.10.2008 20:07

 Totální nedisciplína některých hráčů byla příčinou další porážky a Viktorie se stává vážným kandidátem na sestup, protože prohrává i zápasy na domácím hřišti s týmy které jsou rovněž na spodku tabulky I.A třídy.

            Samotný zápas přitom pro nás začal skvěle a už v 3. min. se po centru Josefa Mičunoviče prosadil hlavou Pavel Krejcar 1 – 0. V 18. min. chyboval Jiří Vízner a zkušený Sitarčík přehozením Zemana skóroval 1 – 1. ( kde byli stopeři?). V 25. min. předvedl pěknou individuální akci Kutílek ale poté co obešel tři hráče soupeře napálil míč do tyče. Z protiútoku pak hasil minelu Kareše Zeman který pak v 29. min. vychytal i Čecha. V 33. min. se po akci Křiklavi a jeho přesném centru prosadil Netolický ale hlavičkoval z malého vápna nad branku. Poločas pak „zakončil“ Pavel Kutílek když jeho trestný kop proměnil hlavou ve vedení 2 : 1 kapitán Petr Skalický st. Vzpruha? Kdepak protože naši hráči dovolili soupeři po roh. kopu ještě Bielinovi střelou pod břevno vyrovnat 2 : 2!!!

            V druhém dějství pak v 56. min. spálil „loženku“ hlavou z malého vápna hostující Šulc. V 66. min. hosté zakombinovali ve středu hřišti a Bielina opět vyškolil jak obránce tak i Zemana v brance a lobem zvýšil 2 : 3. V 69. min. byl po faulu vyloučen hráč Zásady Šulc jenomže přesilovka do pozorné obrany soupeře Viktorii nesvědčila. V 73. min. předvedli pěknou akci Tomášek s Karešem kdy první centroval a druhý volejem střílel ale Kopal v brance hostí Zásadu podržel a vytáhl gólovou střelu na roh. kop. Střelu Krejcara hosté zblokovali a pokus Kareše pak Kopal vyrazil. V 85. min. předvedli nesportovní chování náš Vízner a Bielina v týmu hostí a oba se poroučeli po červené kartě ze hřiště. Zásada nám pak již nic nedovolila naopak v nastaveném čase Lhota z třiceti metrů zakončil k tyči na „těžkých“ 2 : 4!!! Hosté tak dokonale využili prostor který jim naši hráči nechávali a kombinační jednoduchou hrou ukázali jak se hraje fotbal. Slabý výkon Viktorie pak viděla padesátka diváků.

 Utkání rozhodoval Rakouš       ž. k. 3 : 5    č. k. 1 : 2 Vízner (85) – Šulc (69), Bielina (85)

 Zákl. sestava: Zeman – Mičunovič, Kareš, Skalický st., Vízner – Válek, Kutílek, Netolický, Krejcar – Vágner, Křiklava

 Střídání: 55. min. pro zranění Netolický nastoupil Skalický ml.

               64. min. Křiklava nastoupil Tomášek