Dětřichov – Višňová „B“ 1 – 0 (0:0)

26.04.2009 22:40

    Viktorie byla v souboji s posílenou rezervou Višňové lepším celkem ale zahazovala šance a k vítězství jí nakonec dopomohl až pok. kop. Petra Kareše.

    Viktorii „dirigoval“ David Chmátal a hlavně díky němu jsme středovou řadu soupeře přehrávali. Už v 2.min. šel sám na branku Vágner ale gólman Pešek ho vychytal. Hostující brankař pak v 10.min. zlikvidoval i šanci Matouška. V 15. min. minul v dobré pozici branku Bernkopf. Hosté pak poprvé vystřelili až v 30.min. Cýrusem mimo tyče. V 42.min. nedosáhl na centr Chmátala Matoušek.

    V druhém poločase pak  úvodní patnáct minut hosté hru vyrovnali a v 57.min trefil z třiceti metrů břevno naší branky Zach. V 60.min. se uvolnil Bernkopf ale z úhlu mířil mimo. V 65. min. vyrazil gólovou střelu Kareše skvěle Pešek. V 72. min. byl faulován  David Chmátal  v pok. území a nařízenou penaltu proměnil Petr Kareš 1 – 0. Viktorie tak po delší době bodovala naplno.






Rozhodčí: Házi          
ž.k. 2 : 3            
80 diváků

Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Prokopec(46. Přibyl), Kareš, Válek – Netolický (76. Novotný), Chmátal, Mičunovič, Bernkopf  - Vágner, Matoušek (65. Skalický)

Višňová: Pešek – Branda, Nejedlo, Švadlenka, Coufal –Sirůček(64. Netolický), Cýrus, Zach, Kopecký (64.Mazánek) – Jakl (70.min.Labský), Šolta