Dětřichov – Stráž pod Ralskem 2 : 3 (2:1)

27.10.2008 19:55

 Viktorie dle šancí měla toto utkání vyhrát ale s jejich proměňováním je na štíru a tak si po hrubých chybách obrany odváží všechny body hosté.

            Stráž se ujala vedení už v 3.min. když po chybě Ládi Válka fauloval kapitán Petr Skalický st. a Jurka tečoval za záda bezmocného Zemana. V 8.min. připravil Petr Netolický gólovku Miloši Křiklavovi a ten s přehledem vyrovnal. V 16. min. napřáhl hostující Věchet z 25.metrů a míč ,,zazvonil“ na břevno naší branky. Hosté po třiceti minutách nestíhali a Viktorie mohla zápas rozhodnout. V 30.min po nemoci dobře hrající Vágner přistrčil do šance Petrovi Netolickému ten ale zakončil lajdácky mimo. V 37.min. po akci Vágnera s Mičunovičem nás poslal do vedení s trochou štěstí Petr Skalický ml. V 39. min. se ocitl sám před brankářem Ondrákem Křiklava ale i on zklamal a tutovou šanci zazdil zbytečnou přihrávkou. V 42. min. poslal krásný dlouhý pas Láďa Válků za obranu přesně Petru Netolickému jenomže ten zakončil jako kdyby viděl ,,potřetí“ míč. V poločase tak mohlo být hotovo.

            V druhé polovině utkání se hrálo více na naší polovině ale dlouho bez šancí. Hostům hodně pomohl příchod exligisty Josefa Vinše který jejich hru uklidnil a jak se později ukázalo tak i rozhodl. V 65. min. prohrál souboj v pok. území Petr Skalický st. s Žampachem a jeho zpětnou přihrávku v pádu zkušeně zavěsil Vinš do sítě 2 : 2. V 78. min. se nedokázal v brejku do otevřené obrany prosadit Vágner. Stráž pak zahrávala několik standartních situací ale na dobře zahrávané míče Vinšem se k našemu štěstí jeho spoluhráči nedostali. Hosté nám pak „dali facku“ v 90. min. když už to vypadalo na remízu. Na vlastní polovině poslal přesný pas Josef Vinš na Valeše ten před brankou přihrál neobsazenému Rollovi a kanonýr Stráže rozhodl o zisku tří bodů pro hosty.

 Zákl. sestava: Zeman – Válek, Skalický st., Krejcar, Vízner – Mičunovič, Netolický, Kutílek, Skalický ml, - Křiklava, Vágner

 Střídání: 55min. pro zranění Vízner nastoupil Tomášek

              80. min Skalický ml. nastoupil Saiko