Dětřichov – Stráž nad Nisou “B“ 3 : 0 (2:0)

13.09.2009 07:42

 Viktorie i v souboji s rezervou Stráže potvrdila že v letošní sezóně bude hrát minimálně v klidném středu tabulky.

            Domácí hráči opět dirigovaný výborným Chmátalem byli v utkání jednoznačně lepší. Stráž si neodvezla větší „příděl“ jen díky neproměnění i těch největších šancí a solidnímu výkonu gólmana Farského. V 7.min. napřáhl z hranice pok. území Chmátal ale Farský byl na místě. V 9.min. střílel hlavou do břevna Lachman. V 14. min. se středem hřiště neprobil přes dva hráče Vágner. V 24. min. střílel volejem z dvaceti metrů Chmátal už přesně k tyči 1 – 0. Po tomto gólu domácí zbytek poločasu usólovali nebo se mezi sebou hádali a tak převahu v poli využili až gólem do kabin – to se po centru Netolického prosadil Lachman 2 – 0.

            V druhém poločase v 50.min. se vytáhl Farský a dělovku Bernkopfa vyrazil na roh.kop. Hosté měli jedinou šanci po chybě Kareše ale Vogt v úniku oči-oči selhal a jeho pokus nohama Zeman zkušeně zneškodnil. V 62. min. domácí rozebrali hostující defenzívu a Vágner stanovil na konečných 3 – 0. V 75. min. projel za obranu Kareš ale netrefil bránu a poslední šanci zmařil Netolickému st. výborným zásahem Farský.

 

Branky: 24.Chmátal, 45.Lachman, 62. Vágner
Rozhodoval: Havelka         
bez karet

 

Sestavy: Zeman – Mičunovič, Prokopec, Kareš, Válek – Bernkopf(62.Mauer), Chmátal, Netolický st., Lachman – Matoušek, Vágner (62.Netolický ml.)

 

Hosté: Farský – Houska, Kvasnička, Klokočník, Procházka – Jeslínek, Budský, Vogt, Bukuc –Mičan, Fanta