Dětřichov – Ruprechtice„B“ 3 : 3 (0:2)

01.11.2008 19:00

             V zápase celků ze spodku tabulky byli domácí aktivnější ale po chybách obrany „měli“ prohrát. Hosté totiž dokonale trestali hrubice zadních řad Viktorie a jen jejich „vypuštění“ samotného závěru utkání je přiopravilo o tři body.

            V 12. min. zaváhal gólman Ráž sejmul Antoše v pok. území a z následné penalty dal Urban na 0 – 1. V 30. min. se vyznamenal brankař hostí Slovák a gólovou střelu Prokopce vytáhl zázračně na roh. kop. V 35. min. zvýšil aktivní Antoš už na 0 – 2.

            V druhém poločase se neshodli stopeři Ruprechtic, míče se zmocnil Vágner a pohotově „pod klacek“ snížil na 1 – 2. V 63. min. chyboval Prokopec a nabídnutou šanci proměnil v třetí gól Koťátko 1 – 3. V 68. min. byl stažen Vágner v pok. území ale špatně kopnutou penaltu Slovák vyrazil. V 81. min se krásně z trestného kopu trefil Mičunovič a nedal z 25.metrů Slovákovi šanci 2 – 3. Hosté pak ztratili vítězství v nastaveném čase 90(+4) po ruce v pok. území, kterou proměnil Vágner. Jejich „spílání“ rozhodčímu bylo pochopitelné ale zbytečné – penalta je totiž stejná po celou dobu hrací doby a zápas si ztratili svoji naivitou v samotném závěru když se soustředili jen na udržení výsledku.

Rozhodčí: Rastočný            
ž.k. 2 : 2                       
diváci 50

 Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Prokopec, Gittler, Kožarik – Balog(60. James), Mičunovič, Válek, Vnouček – Matoušek, Vágner

 Hosté: Slovák – Morávek(60.Bomba), Potoček, Prokop, Málek – Urban, Pour, Košek, Spodich(70. Spodich) – Koťátko(68.Řepka), Antoš