Dětřichov - Ruprechtice 2 : 2 (1-1)

05.04.2010 14:47

     Hosté potrestali špatnou koncovku domácích hráčů a zaslouženě si odvezli bod.

     V 2.min. utkání centroval Vágner ale Netolický st. z malého vápna hlavou přestřelil. Hosté ač s několika hráči, kteří měli v nohou dopolední souboj v I.A třídě se jinak herně drželi. V 10. min. proměnil hlavou přesný centr Netolického Vágner v naše vedení 1-0. Hosté pak v nezáživném průběhu první poloviny vyrovnali v 40.min. přesnou střelou z hranice pok. území 1 – 1 když autorem gólu byl Kocián.

     V druhém poločase měla Viktorie více ze hry ale s koncovkou byla na „štíru“. Hostující Jan Koťátko pak v 48. min. trefil své sólo do nohou Zemana a z protiútoku dal Chmátal z ofsajdové pozice na 2-1.V 63.min. šel sám na „kasu“ Mičunovič ale jeho přehození gólmana skončilo mimo tyče. V 76.min. zlikvidoval skvěle tutovku Netolického ml. hostující gólman Holub. Holub se pak vyznamenal i při střele Lachmana a tak v 85. min. Ruprechtice ukázali jak naložit s gólovkami a po přesné přihrávce Koťátka se podruhé v utkání trefil Kocián a vyrovnal na konečných 2-2..

 

 

Branky: Vágner, Chmátal – Kocian 2 
rozhodčí Kozák 
ž.k. 1:1 
70 diváků

 

Zakl. sest. Zeman – Válek,Kareš, Krejcar(60.Netolický ml.), Vízner – Bernkopf, Chmátal, Lachman, Mičunovič – Vágner,Netolický st.

Hosté:Holub- Morávek(75. Škoda), Kusebauch,Urban L.,Košek – Špak,Pour,Kocian,Urban D. – Koťátko, Knorr