Dětřichov – Ruprechtice 0 : 2 (0:1)

27.10.2008 17:18

 Utkání týmů ze spodku tabulky bylo bohaté na šance, ale Viktorie svoje neproměnila a tak ztratila i tentokrát všechny body.

            V 13. min. naskočil na roh. kop Vágner ale hlavou minul. Z následného brejku pak centroval Cihlář a zcela volnému Cibulkovi na první tyči chyběly centimetry. V 32. min. zmařil akci Bobikovi zkušeně Záveský. V 35. min. jsme nezachytily rychlé rozehrání autového vhazování Cibulka nahrál „pod sebe“ Antošovi a Ruprechtice vedli 0 – 1. Jak nezakončit předvedl v 36. min. Skalický ml. a oči-oči proti Holubovi netrefil z z velkého vápna ani branku. Když v 40. min. podobně zakončil volejem Skalický st. mohli trestat Ruprechtice ale únik Cihláře zlikvidoval Zeman a jeho gólovou střelu vyrazil na roh. kop.

            V druhém poločase v 49. min hosté nepokryli Koťátka jenomže ten se zbrklostí připravil o vyrovnání sám. V 63. min. podržel soupeře Holub a po závaru v pok. území chytil gólovku z šesti metrů Skalickému st. Ruprechtický brankař v 70. min. vychytal i Netolického a to bylo ze strany Viktorie vše. V 74. min. trefil tyč po akci Cibulky nejlepší hráč na hřišti Antoš. V 79. min utekl Kusebauch ale jeho přízemní rána skončila mimo tyče. V 88. min. už hosté rozhodli – to se po centru Grujoskiho prosadil hlavičkou Cibulka 0 – 2. Poslední akci Viktorie zastavili Koťátko s Netolickým sami když se o míč pomalu „porvali“ a zakončili tak poločas plný sólových představení. Hosté nám pak dali s daleko mladším týmem kolektivnějším výkonem „lekci“.

 Rozhodčí Dytrt              ž.k. 1 : 0

 Sestava: Zeman – Koťátko, Vízner, Skalický st., Mičunovič – Kutílek, Skalický ml., Netolický, Tomášek – Bobik, Vágner

 Střídání: 80. min. Kutílek nastoupil Květ J