Dětřichov – Lomnice nad Popelkou 2 : 1 (1:1)

27.10.2008 19:19

 Viktorie měla s běhavým soupeřem problémy ale nakonec s notnou dávkou štěstí vítězství udržela a získala velmi cenné body.

            Hosté měli na těžkém terénu z kraje utkání optickou převahu v poli ale hrálo se oboustranně pozorně v zadních řadách a tak diváci celou půlhodinu neviděli výraznou šanci. V 31. min. zabojoval u pomezní čáry agilní Kutílek a jeho krásný centr trkl na zadní tyči kapitán Petr Skalický st. do sítě 1 – 0. O minutu později pálil vedle tyče host. Medlík a soupeř se tlačil před naší branku. V 41. min. nás v závaru před brankou podržel gólman Zeman a dorážku vytěsnila obrana na roh. kop. V 44. min. ztratil zbytečně míč Válek a hosté z následné akce Bernardovou střelou k tyči z dvaceti metrů vyrovnali 1 – 1.

            Vstup do druhého poločasu se Viktorii nepodařil a hosté v rozmezí tří minut spálili Medlíkem a Stehlíkem tři superšance, když dvakrát skvěle zasáhl i brankář Zeman. V 50. min. vychytal Medlíka opět Zeman a hosté po této šanci ,,vytuhli“. V 71. min. se prosadil Petr Netolický a po jeho individuální akci přihrával před prázdnou branku Koťátko Vágnerovi který bez potíží zavěsil 2 – 1. V 82. min. vytěsnil gólový centr nad branku David Zeman . Lomnice pak po standartce vyrovnala ale branku jim rozhodčí velmi správně pro ofsajd neuznal. Hosté pak chybovali v obraně a Koťátko se v 86. min. „řítil“ sám na gólmana jenomže mířil pouze do jeho nohou. V nervózním závěru pak Viktorie už vítězství nepustila a trenérský debut Saika skončil tříbodovým ziskem.

 Rozhodčí: Doležel           diváků 30 ž.k. 3 :4

 Sestava: Zeman – Vízner, Kareš, Prokopec, Koťátko – Mičunovič, Netolický, Skalický st., Kutílek – Válek, Vágner

 Střídání:45.min. Prokopec nastoupil Skalický ml.,

              80. min. Kutílek nastoupil Bobik

 

Za týden přivítáme doma sousední Novou Ves a věřím že soupeři vrátíme podzimní debakl!!!