Dětřichov – Gasservis 1 : 1(0:0)

10.10.2009 22:59

     Domácí hráči soupeře podcenili a zcela po zásluze ztratili dva body. Celý první poločas se hrálo na jednu branku, ale hosté kteří byli často„zakopáni“ v deseti lidech na velkém vápně nás dlouho do gólovych šancí nepouštěli. V 35. min. běžel sám na gólmana Matoušek ale mířil mimo. V 40. min. se v podobné situaci „objevil“ Mičunovič jenomže ani on se brankově neprosadil. Hosté se v prvním poločase dostali na polovinu Viktorie jen díky odkopům a branku prakticky neohrozili.

     V druhém poločase se v 47.min. nepodařil odkop domácím hráčům a neobsazený Semerák dorážkou z pěti kroků Viktorii šokoval 0 – 1. V 50. min. unikal Kareš kterého „sejmul“ Hráský a sám postižený z penalty vyrovnal 1 – 1. V 52. min. střílel po ind. akci Kareš z hranice pok. uzemí ale brankář Lachčina byl na místě a dorážku Vágnera hosté zablokovali na roh.kop. V 60. min. se po nemístné kritice hlavního rozhodčího nechal zbytečně vyloučit Vágner a po červené kartě putoval pod sprchy. Domácí hráči pak nedisciplinovaností dovolili hostům brejky a po jednom z nich v 65. min. nastřelil Smejkal v břevno. V 83 .min. viděl červenou kartu i hostující Hráský. Hl. rozhodčí v 85.min. chyboval a penaltový zákrok vytáhl nesmyslně na trestný kop. Hosté se tak tedy „antifotbalem“ a díky výkonu domácích prokopali k zasloužené remíze.

 

Rozhodčí:Soukup      

50.diváků

 

Branky: 52. Kareš – 47. Semerák   
ž.k. 6 : 6 
č.k. 1 : 1 60. Vágner – 83. Hráský

 

Sestava: Krejcar – Válek, Prokopec, Kareš, Mauer – Bernkopf, Chmátal, Skalický, Mičunovič – Vágner, Matoušek (60.Netolický ml.)

Hosté: Lachčina – Louda Jan., Švanda,Šolc J, Semerák – Hráský, Šolc M., Chlum, Jelínek – Smejkal, Louda Jakub(80.Macháček)

 

 

Diskuze ke článku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek