Dětřichov – Doubí 2 : 4 (1:2)

12.04.2009 09:46

     Zápasu s lídrem soutěže vytvořili jeho fanoušci pěknou fotbalovou atmosféru a neustále hnali svůj celek slušným fanděním  za vítězstvím. Viktorie s Davidem Chmátalem v zákl. sestavě (hrál po dvou letech) podala daleko lepší výkon než v Raspenavě ale velké „mineli“ jí připravili o možnost i bodovat.

     Doubí si od začátku utkání vytvořilo převahu, kterou již v 7.min. po zbytečném faulu Víznera dokázalo využít – trestný kop z 28.m. Braunera příčně do vápna skončil za zády překvapeného Ráže 0 - 1. V 21.min. kličkoval před. pok. územím  nesmyslně Kareš, míč mu sebral Pošmourný a s přehledem přehodil bezmocného Ráže 0 - 2. Tento gól Viktorii probudil a v 30.min po Karešově sólu zneškodnil jeho přihrávku dobře chytající Tonev. Brankář hosty podržel i dvě minuty později když po úniku oči-oči skvěle vychytal Vágnera. V 36.min se ale náš kanonýr Vágner prosadil když „angličanem“ z první proměnil přesný centr Davida Chmátala 1 – 2. V 37 min. střílel hostující Brauner bombou mimo tyče.

     V druhé polovině hosté nikam nespěchali a v 60. min. po kombinaci v našem pok. území rozhodli přesnou střelou Martínka utkání 1 – 3. V 67. min. chyboval gólman Ráž a nakopnutý míč Martínkem skončil v naší síti 1 – 4. V 80. min. se v dobré pozici ocitl Zeman ale jeho střelu Ráž zlikvidoval. V 83. min. korigoval na konečných 2 – 4 Martin Vágner. V nastaveném čase pak mohl stejný hráč závěr zápasu zdramatizovat ale přes výborného gólmana Toneva se neprosadil. Hosté za krásného počasí vyhráli zcela zaslouženě a přejme jim postup do „vysněné“ I.B třídy.

Rohodčí: Jirák 
ž.k. 2 : 2         
60. diváků

Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Prokopec, Kareš, Cína (50.min. Přibyl)– Bernkopf, Mičunovič, Chmátal,(70.min. Skalický ml.), Netolický ml.(60.min. Novotný) – Vágner, Matoušek

Doubí – Tonev – Kolner, Suchan, Stříbrný, Gruncl (51.min. Šinkýř)– Haunold, Brauner, Pošmourný, Zeman – Martínek, Šlambor (70.min. Frýba)