Dětřichov - Bulovka 2:1 (2:1)

21.10.2010 13:47

    V Dětřichově se hrál pro oko diváka fotbal nikterak valné úrovně zásluhou obou týmů. Hosté zahrozili v utkání jako první v 12. min. nepřesnou střelou Pavlů. V 19. si „slalomové tyče“ z obránců udělal Koťátko, ale v dobré pozici pálil mimo. Po akci agilního Lachmana pak zahrál v 25. min. rukou v pokutovém území Michal Hýbl a Kareš z penalty byl přesný - 1:0.

    V 30. předvedla fotbalovou modernu dvojice Válek - Netolický starší, když prvně jmenovaný centroval a Netolický st. hlavou zakončil - 2:0. Na těžkém terénu pak obrana domácí Viktorie v 35. min. chybovala a do té doby neškodní hosté snížili po trestném kopu vlastním gólem na 2:1. V 42. min. se opět prosadil Koťátko, ale jeho gólovou přihrávku netrefil na malém vápně Matoušek.

    I v druhém poločase bylo na hřišti hodně nepřesností. V 60. min. se po centru Mičunoviče neprosadil na zadní tyči hlavičkující Lachman. Brejkovou situaci v 70. min. pak „zazdil“ špatnou přihrávkou Netolický mladší. Hosté pak až v samotném závěru mohli Zbořilem vyrovnat a další dvě akce jim pokaždé včasným odkopem zmařil dobře hrající Kareš.

Branky: 25. Kareš z pen., 30. Netolický st. - 35. vlastní. 
Rozhodčí: Z. Házi. 
ŽK: 2:2
70 diváků.

 

 

 

Dětřichov: Zeman - Válek, Kareš, Netolický st., Vízner - Mičunovič, Lachman, Chmátal, Netolický ml. - Matoušek (60. Ráž), Koťátko.

Bulovka: Zajíček - Pavlů, Čuřík, Peml, Franc - Michal Hýbl, Lengál, Zbořil, Smolný - Turek, Milan Hýbl.