Dětřichov - Bulovka 0 : 0

29.03.2009 13:51

V samotném utkání toho obě mužstva mnoho nepředvedla a zisk jednoho bodu je pro Viktorii v zachranářském boji slabou „odměnou“.

V 10.min. se vyznamenal gólman Hegr který chytil gólovou střelu z deseti kroků Vágnera. Po čtvrthodině hry se na opačné straně prezentoval Foto: Talpinkaslabou střelou v gólové pozici Hofman. V dalším průběhu prvního poločasu měli územní převahu hosté, ale do brankových situací se nedostávali.

V druhém poločase měla více ze hry Viktorie, ale z minima šancí nedokázala využít žádnou a tak utkání skončilo bezgólovou remízou. Nedokázali se postupně prosadit agilní Vágner ani Matoušek a záchrana soutěže bude velmi obtížná. Nutno dodat, že soupeři v jinak remízovém utkání pomohl k bodu sudí Soukup, který přehlédl v 80.min. zcela jasný penaltový zákrok na Marka Matouška. Děkujeme vřele pane Soukup a až někdy ve své rodné Višňové budete kritizovat rozhodčí tak v tichosti pro sebe, protože sám jste nám to dnes p….. 

Sestava:  Ráž – Vízner, Kareš, Přibyl, Prokopec – Netolický ml., Mičunovič, Válek, Novotný(55.Bernkoff) – Vágner, Matoušek

Hosté:  Hegr – Franc, Fanta, Čuřík M., Lengál – ČuříkT. (70.Pavlů),Koalarik, Smolný (45.Veselovský), Treteník – Hofman, Krivčík 

Ž.k. 1 : 1 
rozhodoval pan Jaroslav Soukup z Višňové 
60 diváků