Dětřichov – Bílý Kostel 0 : 1 (0:0)

27.10.2008 19:10

 Viktorii se v týdnu zranil Skalický ml. a se zlomenou nohou bude dlouhodobě mimo hru.Remízové utkání pak pro sebe rozhodli hosté, protože na rozdíl od domácích dali gól. Už v 6.min. vychytal hostujícího Janečka gólman Ráž. V 26. min. se na druhé straně předvedl brankař Ulrich když vychytal v tutovce Mičunoviče. Poločasovou bitvu pak v dobré pozici ukončil vysoko nad Vágner.

            V 46. min. vytáhl perfektně trestný kop Mičunoviče na roh. kop Ulrich. Na druhé straně pak domácí podržel dvakrát Ráž při šancích Batthanyiho a Motejlka. V 56.min. napřáhl z 25.m Ďuriš jeho střelu vytáhl gólman Ráž na břevno ale k jeho smůle se mu odrazil od zad do branky 0 – 1. V 60. min přesně centroval Válek na Vágnera ale tomu tutovku z voleje vytáhl Ulrich na roh. kop. V 63. min. přehazoval gólmana Matoušek jenomže jeho lob skončil nad. Stejnému hráči pak výtečným zákrokem zmařil radost výborný Ulrich. V závěrečném náporu si pak již hosté hubené vítězství pohlídali.

 Rozhodoval Gajdůšek            Diváci:40               ž. k. 0 : 1

 Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Gittler, Prokopec,Kožarik – Balog (70. James),   Mičunovič,Krejcar,Válek – Vágner, Matoušek

 Hosté: Ulrich P. – Ulrich F., Strnad, Ďuriš, Vitík – Černý(85.Šindelář), Michálek, Mizera, Janeček (80. Janáček) – Motejlek, Batthyány(76.Novák)