Cvikov – Dětřichov 2 : 0 (0:0)

27.10.2008 19:58

 

Viktorie si ze Cvikova odvezla už třetí porážku sezóny a je stále bez bodu. Musím ale konstatovat že tentokrát to byl již výkon hodný účastníka I.Atřídy kdy hlavně v prvním poločase jsme byli domácím naprosto vyrovnaným soupeřem.

            Od začátku utkání se hrálo s nasazením na obou stranách nahoru – dolů a v slunečném počasí to hráče stálo hodně fyzických sil. Domácí zahrozili ihned z kraje zápasu když se po centrech z křídelních prostorů neprosadili v 6. a v 7. min. Urban a Kuběj. V 14. min. se uvolnil Miloš Křiklava, nacentroval a do jeho centru „zalehnul“ Roman Květ jenomže jeho gólovou střelu hlavou skvěle zlikvidoval gólman Machačný. V 20.min. „pomohl“ domácím rozhodčí Kafka, když přehlédl zcela jasné prošlápnutí Kutílka na hranici pok. území. V 21. min. vyrazil bombu Petra Kareše z trestného kopu opět brankář Cvikova Machačný. V 30. min. chyboval Ondra Tomášek ale k našemu štěstí nejlepší hráč domácích Kuběj (19let) nezakončil.

            V druhém poločase tempo hry pochopitelně opadlo a domácí měli územní převahu. V 55. min. projel přes čtyři hráče soupeře Petr Kareš ale v koncovce mu již chyběli síly. V 61. min. pak po akci Kuběje se míč odrazil k zcela volnému Kotkovi a ten z deseti metrů poslal domácí do vedení. Rozhodnutí zápasu přišlo o minutu později když se David Zeman věnoval kritice spoluhráčů i rozhodčího a domácí Brenn mu z těžkého úhlu vstřelil přízemní ranou gól z 28.metrů 2 : 0!!! Většinu našich akcí pak táhli Pavel Kutílek s Petrem Netolickým ale ani jednu nedovedli do brankového zúročení. Domácí si zasloužené vítězství pak zodpovědnou hrou pohlídali. Tentokrát nám chyběli Vágner,Válek, Vízner, Prokopec a min. dva z této čtveřice jsou hráči zákl. sestavy. 

 Zákl. sestava:Zeman – Mičunovič, Skalický st., Kareš, Krejcar – Tomášek, Netolický, Kutílek, Skalický ml.,

 Střídání: 75. min. Krejcar nastoupil Květ Jiří